21 Mar, 2011

Posted by in Agathe, Smile Makeover | 0 comentarii

Care este cel mai bun tip de implant dentar?

Care este cel mai bun tip de implant dentar?

Multi oameni ajung in situatia de a avea nevoie de un implant dentar. Pentru a face alegerea corecta insa, trebuie sa iei in calcul 2 aspecte extrem de importante:

1.   Calitatea implantului in sine

2.   Experienta si calificarea medicului implantolog

In intreaga lume gasim aproximativ 150 de producatori de implanturi dentare. Cele mai bune implanturi sunt realizate cu foarte multa grija si atentie pentru detaliu, in acest fel reusind sa isi mentina pozitia pe piata de profil.

Ceea ce trebuie sa stii atunci cand alegi un implant dentar este faptul ca bazele sale (radacinile) sunt fabricate din titan, insa exista diferente de calitate conferite de tipul de aliaj utilizat. Mai mult decat atat, unele implanturi sunt extrem de benefice pe termen lung, iar asta se datoreaza calitatii lor, care poate opri procesul de atrofiere osoasa si migratia dintilor invecinati.

Insa pentru ca un implant sa fie reusit, nu este suficient ca materialul din care este realizat sa fie de calitate, ci sunt foarte importante pregatirea si experienta medicului care va face implantul.

Daca as fi nevoita sa exprim in procente ce pondere au implantul si procedura de implantare,  cred ca as inclina sa spun ca 5-10 % este ponderea tipului de implant folosit iar 90-95% depinde de specialistul in implantologie.

Iti recomand sa verifici mereu experienta medicului la care doresti sa apelezi, pentru ca implantologia este o specialitate extrem de delicata ce va avea efecte pe termen lung in viata ta, iar rezultatul final depinde mult de competenta si experienta medicului.

Cu alte cuvinte, cel mai bun implant dentar este cel implantat corect!

“Ce calitati trebuie sa aiba medicul implantolog?”, “Ce specializari exista si cat de importanta este experienta?” sunt intrebari la care gasesti raspunsul aici: http://www.dentestet.com/implant-dentar-1/implant-dentar-etape-proceduri

Sunt convinsa ca vei face alegerea corecta… Insa daca mai ai intrebari care te-ar putea ajuta sa te decizi, nu ezita sa ma intrebi! Sau programeaza-te la o consultatie de specialitate !

.

Share

Lasa un comentariu