Albirea dintilor reședință-folosind o selecție de agenți de albire,

Pasta de dinti albire sida la culoare păstra numai piața

Pasta de dinti albire sida la culoare păstra numai piațaNoastră este o mare capcana, care a asigurat albit dintii sunt de fapt atât de remarcabil aceste paste pot avea o albire de impact, cu toate acestea nu poți să le compare cu ale atemporal albire abordare cu ajutorul peroxidului de hidrogen. Iluminat pasta de dinti, prin urmare, ne sugerează mai degrabă pentru a menține pe termen lung efectul dupa o buna albire a dinților, spune medicul.

Cum ar fi iluminat benzi, reședință, sub supravegherea unui profesionist folosind specifice furnizorilor de servicii cu înălbitor, în birou, o alternativă este un amestec de coordonare albire cu casa. Albirea nu este corespunzătoare pentru femeile gravide și, de asemenea, alăptarea doamnelor, pentru tineri, pentru persoanele cu pete, inflamatii, tartru. Mult mai în scurt articol nu informează pe Nimeni, îmi albesc dinții ce este albirea: casa vs locul de muncă de albire a dinților are în principal 2 tipuri: unul este așa-numita casă iluminat precum și diverse alte biroul de albire.

Alternativ, aceste două abordări pot fi integrate casa de albire se face de obicei cu ajutorul unic geluri, care, înainte de a merge la culcare aplicat la furnizorii de servicii, ca acestea să acționeze toată noaptea. Aceasta tehnica este relativ unul dintre cele mai prietenoase, are mai puține efecte secundare sensibilitate și, de asemenea, efectul obținut este ireversibilă.

Timp de albire durează în general zece la cincisprezece zile

Timp de albire durează în general zece la cincisprezece zileCu toate acestea, acasă albire ar trebui să fie întotdeauna sub controlul medicului stomatolog sau tehnician dentar; un minim de, ca rezultat, că albirea nu este potrivit pentru toată lumea, precum și unele pot afecta, de asemenea, dinți de albire pentru albirea dintilor este utilizat fie peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă, și că diverse focus (15-38%). Oportunitatea de acest lucru sau că tehnica este pentru fiecare persoană.

Reședință de albire cel mai bun avantaj pentru pacient este costul redus și reușita reduce sensibilitatea dintilor din cauza concentrație mai mică de iluminat ingrediente active lente urmare, nu este o amenințare přebělení când regulate neîngrădit de aplicare apariția de pete albicioase.

Biroul de iluminat mult mai rapid (cu privire la 60-90 de minute în biroul medicului cu atât mai mare costul, cea mai mare dinte nivel de sensibilitate accent mai mare În plus, în a scrie-up, dinți de Albire este afară de toată lumea a doua opțiune este de albire chiar în birou.

Beneficiul este că aceasta are o destul de scurtă de timp,

Beneficiul este că aceasta are o destul de scurtă de timp,Tratamentul durează aproximativ 1,5 ore. Geluri de albire sunt, totuși, foarte concentrat, precum și pot crea un nivel mai ridicat de sensibilitate a dintelui de-a lungul și de asemenea, după procedura. Albire rezultatul este destul de individuale și, de asemenea, în termeni de durabilitate este potrivit medicale profesionale chiar mai rău decât faptul că de iluminat acasă.

Garantat beneficiul este doar o perioadă scurtă de timp necesar pentru a obține rezultatul după orice tip de albire a dintilor este, de asemenea, esențial să se respecte așa-numitul anemic sau alb dieta. Igiena orala este o parte importantă de a menține o viață sănătoasă și echilibrată, precum și uimitoare zâmbet pe care lumina o multime de zile din viața noastră. Ca urmare a adevărului că probleme cu dintii sunt un semn al discrepanță noastre organele interne precum și de starea generală a organismului, este esențial să se acorde nu doar starea de veghe se concentreze, cu toate acestea se uite după ei înșiși bine.

Dinți sănătoși = corp sănătos și echilibrat. Piața de astăzi furnizează o mare parte din articole de igiena dentara, care sunt promovate ca fiind cele mai bune și, de asemenea, mai sanatoase, dar adevărul este că o mulțime de ei au o mulțime de substanțe chimice dăunătoare, care apoi corpul nostru are nevoie să se ocupe de pe cont propriu dacă dorința ta de dinți alb natural, aici sunt șaisprezece metode pentru a în condiții de siguranță lumina zâmbetul tău.