Ce aveți nevoie pentru a vă construi mușchii

Faptul este că aceasta este o oportunitate de a ne face viața mai frumoasă, mai bună. Cine a început deja știe despre asta. Cei care nu au început încă, lăsați-i să plece, lăsați-i să treacă pragul sălii de sport. Din fericire, a trecut timpul când antrenamentul în greutate a fost un privilegiu al giganților născuți, iar restul ar putea merge la jucători de fotbal.

Poate că prejudecățile asociate cu culturismul sunt deja în scădere și tot mai mulți oameni își dau seama că modelarea corpului este posibilă și că se întâmplă nu numai cu utilizarea mijloacelor interzise. Marea majoritate a participanților la sală nu vor concura niciodată în sensul tradițional al cuvântului, ci doar cu ei înșiși.

Ce formare aveți nevoie

În prezent, produsele de fitness sunt foarte populare, mulți oameni folosesc aceste dispozitive, dispozitive. Există cei care ar dori să piardă în greutate, alții, la rândul lor, ar dori să obțină kilograme în plus.

Există cei care ar dori să se consolideze puțin și sunt cei care doresc și se simt bine, să meargă într-o comunitate, să aparțină la ceva. Aceasta este o distracție foarte plăcută, oferă întotdeauna o experiență de succes și ajută la ameliorarea stresului zilnic. Exercitarea face un om mai stabil, aceasta este una dintre opțiunile pentru menținerea sănătății. Modelarea corpului este un proces de învățare și dezvoltare fără întrerupere.

Dacă decideți să găsiți un fel de sală de gimnastică și să bateți la ușă cu suficient curaj, atunci putem spune cu siguranță că ați făcut cel mai mare pas pe calea dezvoltării. În primele câteva minute, veți fi confuz, veți avea sentimentul că toată lumea se uită la voi. După aceea, tensiunea inițială se va opri și veți fi mai hotărâți cu privire la dispozitive, dispozitive și acceptarea diferitelor teorii de exerciții. Poate chiar prea hotărât!

Pentru ca activitatea sportivă pe care am ales-o să fie utilă și să obținem rezultate adecvate, trebuie să fim informați. În caz contrar, s-ar putea să fim răniți grav sau suprasolicitați, ceea ce ne va lipsi cu siguranță de voința noastră. Este în interesul tuturor ca noii veniți să fie fericiți și de succes. Antrenori, proprietarii de sala de sport, și industria de fitness sunt toate în interesul superior, să nu mai vorbim de sportivii înșiși. Acest articol vă va ajuta în acest sens.

Exerciții studiate în mod regulat

Nu vom pierde în greutate numai dacă programul de exerciții, performanța exercițiilor și, în special, dieta sunt inadecvate. Antrenamentul corect în greutate ne va permite să modelăm părțile individuale ale corpului,în cea mai mare parte să slăbim acolo unde dorim, cât mai mult posibil. Cu ajutorul diferitelor exerciții, vom putea separa părțile individuale ale corpului și în proporțiile lor “ajusta” alte părți ale corpului pentru a obține un aspect armonios.

Secțiunea transversală a mușchilor este mai mică decât rezervele de grăsime, dar masa este mai mare și, prin urmare, cu aceeași greutate corporală, devenim mai subțiri, mai grei, aspectul nostru devine mai dens, mai frumos, dacă construim mușchii din grăsimea pe care o ardem.

Întinderea este o parte integrantă a oricărui program de exerciții și astfel această problemă poate fi evitată. Mulți culturisti concurenți au mușchi foarte relaxați.

În special, ar trebui să facem întotdeauna exerciții studiate cu precizie în mod regulat. În acest fel, articulațiile vor fi angajate în mod corespunzător din punct de vedere biotehnologic din unghiuri naturale, iar pe de altă parte, halterele nu se bazează într-adevăr pe mișcări explozive mai periculoase. Accidentările apar numai din cauza încărcării necorespunzătoare și a funcționării necorespunzătoare și necorespunzătoare.

Rețineți că cea mai eficientă metodă

Pe de o parte, aceasta este o chestiune de evaluare foarte subiectivă, pe de altă parte, numai acele femei sunt expuse riscului care acceptă toate condițiile extreme de concurență, cum ar fi dopajul sau consumul excesiv de grăsimi. Deci, înainte de a începe cu orice tip de antrenament, obiectivele noastre ar trebui să ne fie clare. Să le definim cu exactitate, deoarece acesta este singurul mod în care putem determina metodele și instrumentele care trebuie utilizate.

Este important de menționat că cea mai eficientă metodă este aceea de a ne suplimenta antrenamentul în greutate cu exerciții aerobice, după antrenament în greutate sau în zilele în care nu exercităm greutate. Aceasta poate fi jogging sau un pas special în sala de gimnastică, o bicicletă de exerciții sau un dispozitiv de canotaj. Deoarece nu există nicio modalitate de a explica totul în detaliu și de a arăta vizual totul în acest articol, ajutorul formatorilor și participanților avansați la sală este foarte important pentru începători.

Pregătiți-vă corpul pentru stresul fizic pe care va trebui să-l îndure în timpul antrenamentului. Un atlet inteligent va petrece 10 minute încălzindu-se. O încălzire generală înseamnă că, cu cât este mai scurt timpul (5-10 min) înainte de un antrenament, facem exerciții aerobice cu exerciții fizice și întinderi atente, ne conducem membrele. Apoi pulsul crește ușor, fluxul sanguin crește, temperatura mușchilor crește și devine mai elastică.