Împreună cu înnăscută personalități poartă nuanta dintelui influență

Dintii albi sunt pentru numeroase o icoană a realității care ne pasă

În plus, stralucitoare zâmbet ne oferă o stimula, și, de asemenea, dacă nu vom avea dinți perfecți drept, atât de alb, ton de mare poate îmbunătăți multe persoane au încă multe mulțumiri pentru stilul de viață sau genetica, în mod natural, în mod natural dinții albi.

Dintii albi sunt pentru numeroase o icoană a realității care ne pasă

Vestea bună este, există tehnici, care la zâmbet alb ne puteti ajuta, clarifică Ondřej Šrámek Orală clinici De. Ea, de asemenea, reamintește principiile care ajuta la zâmbet alb pentru a menține. Toate-naturale de culoare și, de asemenea, culoarea dintelui sunt oferite genetic, la fel cum este un exemplu determinată de culoarea pielii sau a parului culoarea dintelui este determinată în primul rând de nuanta de dentina precum și grosimea smaltului dintilor.

Mare parte din problemele de sănătate orală sau alimentația necorespunzătoare cafea neagră și curry strica nuanta acesta ar trebui să fie amintit faptul că dinții sunt disponibile în fiecare zi de la contactul cu coloranți și, de asemenea, zaharuri conținute în planul de dieta, băuturi sau deserturi. Precum și nu doar asta. În plus, un rezultat solid pe culoarea dintilor este fumatul sau prea mult aportul de droguri. Culoarea dintilor poate afecta, de asemenea, prea regulat de alcool, consumul de cafea neagră. Buna nu sunt chiar comune, rețete cu curry, care are o decolorare impact.

Toate aceste aspecte fără îngrijire corectă,

Ei pot începe să se bazeze pe smaltul ar trebui pigmenți partea bună este faptul că aceste pete pigmentate sunt majoritatea din suprafața dintelui curățate mecanic și în visual stomatologie în prezent, există multe mijloace pentru a în mod normal, minunata culoare a dintilor din spate.

Toate aceste aspecte fără îngrijire corectă,

Baza este, cu siguranță, rutina de evitare uita doamnelor consiliului mulți oameni albește dintii, indeparteaza tartrul garantat sugestii, cum ar fi, de exemplu, dizolvarea piatră cu acid citric sau prin plasarea felii de citrice, și așa mai departe. Medicii de precauție. Extinderea albire căpșuni, de gătit de sodiu sau de oțet pe albul dinților nici un efect major are, cu toate acestea, ea poate, de asemenea, ireversibil daune aceste activități pot fi periculoase și, de asemenea, periculos din punct de vedere medical.

Dintii nu sunt o oală, astfel încât acesta este curatat cu acid citric sau acid acetic, deoarece poleptáme smalțului și, ulterior, apoi ireversibil suntem mosting probabil pentru a dezactiva proteza, statele Ondřej Šrámek potrivit medicului, din păcate, nu există nici o siguranță precum și încredere old alte jumătăți de poveste în casa, care cu siguranță ar fi dintilor albit. Prin urmare, este recomandat albire în mod constant să caute sfaturi de la specialiști, pentru a evita deteriorarea smalțului sau gingiilor.

Pe dinți de-a lungul curățare nu-l forta Dr. Sramek accentuează o suplimentare tipic stabili eroare. Mulți oameni, în mod eronat, să presupunem că, dacă de-a lungul curățare perie de dinti mai împinge, și după aceea dintii mai albi. Din păcate, cu toate acestea mai multă putere nu pe culoarea dintelui este nici un rezultat, în loc să ajungem răniți dacă dorim să transformăm pigment de dinții noștri, așa că este inițial de igienă orală cu sablare În plus, după albire cu asistență de calitate premium, produse iluminat.