Mod de a evita durerile articulare!

Tratamentul postului sau înfometarea este la fel de vechi ca umanitatea însăși.Postul este recomandat de toate religiile și direcțiile medicale orientale, numai știința medicală occidentală nu o recunoaște, chiar uneori avertizează despre aceasta. De ce Motivul este evident – în cazul în care oamenii înșiși găsesc calea, cum despre îngrijirea sănătății, cum să scape de boli și cum să le prevină, de ce ar vizita un medic.

Din fericire, dar în prezent nu mai poate fi pentru a preveni creșterea masivă a persoanelor care caută alte căi spre sănătate, care înțeleg responsabilitatea lor pentru propria sănătate și care doresc cu adevărat ceva pentru sănătatea ta pe care o fac.

Și ați testat pe propria piele tratamente medicale vechi

Și ați testat pe propria piele tratamente medicale vechiSi credeți că sunt stăpânii corpului lor și s-au rănit, de aceea nu pot și dacă da, atunci purtați responsabilitatea pentru ei înșiși. De ce să te temi Foamea este cea mai radicală modalitate de a readuce corpul bolnav la sănătate.Corpul uman este ca o fabrică arderea oxigenului-în 24 de ore va arde combustibil comparabil cu jumătate de kilogram de grăsime. De îndată ce oprim alimentarea cu combustibil, atunci corpul folosește combustibil din rezervele sale.

Corpul este un mecanism foarte complicat, nu va permite acest combustibil folosit din locuri strict necesare pentru viață,prin urmare, în primul rând, arde ceea ce nu este necesar pentru viață – diverse țesuturi inutile, creșteri, aderențe, grăsimi depuse etc.Toate organele corpului se odihnesc cu postul și își petrec toată energia pe propria  lor curățare și regenerare, pentru care nu există timp în regimul normal!

Prin urmare, greva foamei este foarte benefică nu numai în tratamentul bolilor, ci mai ales în prevenirea acestora.Din experiența noastră, oamenii rezistă grevelor de foame din mai multe motive.În primul rând, ei sunt îngrijorați că nu vor putea funcționa în mod normal, se tem că vor trebui să stea în pat și să se relaxeze. Este o teamă inutilă. Dacă nervozitatea inițială de la schimbarea regimului este depășită, corpul, dimpotrivă, izbucnește cu energie.

Este clar că nu maxivýkony nu sunt recomandate, odihna este o necesitate și poate o perioadă de post poate fi după o perioadă lungă de timp, atunci când ne dedicăm.Un alt motiv împotriva grevelor de foame oamenii citează frica de foame. Dar totul este o chestiune de minte, știm asta. Deci, de ce să nu vă programați mintea la puterea uimitoare de curățare a postului și să scăpați de frică.

Unele semne, cum ar fi tauri, ei iau foame de fapt,

Unele semne, cum ar fi tauri, ei iau foame de fapt,Mai mult ca o propoziție, nu peste ea frumos și în mod regulat popásat, dar chiar și cu ei de plată de mai sus – cum să program mintea ta.În opinia mea, cel mai puternic motiv pentru negarea grevei foamei este lenea înfășurată în alte posibile alte motive, omul este cu adevărat o creatură inerent leneșă și prea zgârcită cu aromele pentru a schimba lucrurile alergând și mergând în ceva ce nu știu cum voi reuși.

Înfometarea este întotdeauna benefică, oricât de lungă este și oricine o suferă.Eficace durează de la una la patruzeci de zile, depinde numai de tine pentru ce decizi. Nu vă așteptați la reacții negative, nu vor veni.Singura capcană este sfârșitul postului.Dacă postul făcut și pentru a sărbători, cât timp ați îndurat, ați pus câteva porții de mâncare bună pe care le-ați refuzat, poate fi ultima. Postul singur nu prezintă riscul, dar supraaglomerarea o face din nou.

Să învățăm, noi toți-cunoscând umanitatea, de la animale simple-când sunt bolnavi, nu mănâncă.Ei nu pot citi sau gândi ca noi, și totuși ei știu ce este bine pentru ei.Câteva exemple.Mama și-a adus copiii, care sufereau de psoriazis sever, la medic, a recomandat un post de două zile. Poate că www.Flekosteel.ro mama nu a auzit și, după o săptămână, și-a adus din nou copiii la doctor, pentru ca el să le permită deja să mănânce, colectând firimituri de pe pământ. Copiii au fost complet fără psoriazis.

Pacient care suferă de 12 ani de diabet, pe insulină. În plus, prostata inutilă, intestinele slăbite, aderențele. După o grevă a foamei de 26 de zile, fără probleme și fără insulină.Pacientul, care suferă de dureri la nivelul articulațiilor din cauza reumatismului, dureri dureroase în abdomenul inferior și constipație cronică, obezitate, în plus, multe medicamente pentru durere. După 44 de zile de post, toate necazurile au dispărut, inclusiv reumatismul.

Un pacient cu o tumoare de dimensiuni de pepene galben

Un pacient cu o tumoare de dimensiuni de pepene galbenDupă șase săptămâni de post a obținut reducerea la dimensiunea unei lămâi și a fost ușor îndepărtat chirurgical.J. Cingros: Auto doctor.Principiile foametei urmați luna păstrați postul de o zi la lună plină, lună nouă, la trimestru, postul mai lung începe la lună în scădere creșteți aportul de apă curată, cu atât mai mult, cu atât mai bine nu lăsați corpul să fie rece ajutați la curățarea corpului cu o clismă obișnuită și încercați alte tehnici de curățare, băi mutare ca pe.

Opțiuni în același timp, ceea ce suntem de foame, este după sfârșitul necesitatea de a îndura nepřejídat și să mănânce cea mai mare parte dieta pe bază de plante, bea sucuri de fructe și legume și bulioane de legume, mananca cantitati foarte mici.Prin post vă veți îmbunătăți aptitudinea fizică și veți scăpa de bolile cronice, dar veți câștiga și o forță de viață imensă, energie și optimism.

Deci, de ce să nu încercați douăzeci de zile fără carne. Nimic special pentru actorul Jaroslav Dušek. În Miercurea Cenușii, a început să țină din nou postul obișnuit. El însuși îl numește o dietă. Și bea doar apă. Cu cât durează mai mult, cu atât se simte mai bine, a spus el. A construit o casă din lut, se bucură de post, refuză pastile. Locuiește la marginea orașului Praga, în Černošice. Și mai recent, avea în vedere vânzarea unei case și cumpărarea unei ferme undeva retrasă.

Acestea sunt planurile actorului Jaroslav Dušek. Ar putea părea o stilizare pentru cineva, cineva își răsucește capul peste ea. Se preface că trăiește cea mai obișnuită viață din lume.Vreau doar să fiu mai aproape de natură, spune el. Uneori chiar arată ca un pustnic. La Teatrul de pe lac, unde seara după conversația noastră a jucat un spectacol de crimă maritală, a venit în pantaloni confortabili din lână. A comandat o halbă de ceai verde. Și surprinzător cheesecake acoperit cu ciocolată. Postul este cel mai bine spus pe stomacul plin, a spus el, îmbarcându-se pe dulceața.