Tratamentul durerii în articulații

Aveți nevoie de un termometru pentru a vă anunța când temperaturile scad afară? Sau articulațiile dvs. servesc dureros ca prognostic al vremii? Din păcate, pentru mulți care suferă de artrită sau alte afecțiuni inflamatorii, vremea rece poate face ravagii pe părțile deja vulnerabile ale corpului. În acest articol, vă vom explica de ce este posibil să aveți dureri articulare în timpul lunilor de iarnă vioaie și cum puteți minimiza durerea articulară – chiar și atunci când aveți de-a face cu temperaturi aproape arctice în afara.Presiunea barometrică scade în timpul iernii.

Cercetătorii cred că atunci când se întâmplă acest lucru, zonele inflamate ale corpului nostru (genunchi, șolduri, mâini, coate și umeri) se umflă. Umflarea poate irita nervii, ceea ce duce la creșterea durerii. De asemenea, corpul nostru vrea în mod natural să ne țină de cald. Când vremea rece lovește, un anumit flux de sânge este Redirecționat de la membrele noastre către organe importante, cum ar fi inima și plămânii.

Apa fierbinte poate ajuta la calmarea articulațiilor

1Acest lucru îndepărtează căldura de articulațiile noastre și poate provoca disconfort. Iarna ar trebui să fie distractiv pentru toată lumea, dar nu dacă sunteți în mod constant doare. Următoarele sfaturi ar putea ajuta la a face iarna un pic mai tolerabil și plăcută.

Mănâncă o dietă echilibrată. Vărsare unele kilogramele in plus este o idee bună din mai multe motive, dar în mod specific, se poate lua stresul de pe articulații. Bea multă apă. Deshidratarea reduce flexibilitatea, ceea ce poate crește șansa de rănire.
Supliment cu vitamina D sau ulei de pește. În mod natural, obțineți mai puțină vitamină D în timpul iernii, iar deficiența ar putea face ca articulațiile să vă doară mai mult. Uleiul de pește este bogat în omega 3s, care ajută la scăderea inflamației. Rămâneți activ (în interior). Activitățile cu impact redus, cum ar fi mersul pe bicicletă staționară, pot crește fluxul de sânge și pot reduce rigiditatea articulațiilor.

Întindeți în mod regulat. Întinderea vă ajută să vă mențineți mobilitatea. Folosiți căldură. Apa caldă vă poate ajuta să vă calmați articulațiile, așa că faceți o baie într-o piscină încălzită sau faceți o baie fierbinte. De asemenea, puteți utiliza un tampon de încălzire pe zonele cu probleme, dar nu mai mult de 20 de minute la un moment dat. Acoperă-te. Dacă genunchii vă doare, încercați să le mențineți calde cu un manșon sau o învelitoare. Purtați mănuși pentru a vă proteja mâinile. Luați AINS. Medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene, cum ar fi ibuprofenul, naproxenul sau aspirina, pot reduce inflamația și durerea.

Lupta rece cu frig. Aplicați un pachet de gheață pentru a reduce umflarea. Fă-ți un masaj. Relaxați-vă mușchii din jurul articulațiilor.
Ai grijă. Vremea rece produce suprafețe înghețate. Protejați-vă articulațiile de deteriorarea ulterioară a căderilor, purtând pantofi rezistenți și mergând cu atenție.

Obțineți terapiile potrivite

2Dacă aveți dureri articulare persistente care nu vor scădea după administrarea medicamentelor fără prescripție medicală, contactați medicul de familie. Este posibil să aveți nevoie să consultați un reumatolog sau un specialist ortoped. Oh, articulațiile mele dureroase.”Fără îndoială că ați auzit acest lucru înainte sau poate că l-ați spus singur. E mai mult decât un clișeu.

Zeci de milioane de americani suferă de dureri articulare care pot fi uneori debilitante. Dacă aveți dureri articulare, prioritatea dvs. principală ar trebui să fie să aflați ce se află în spatele articulațiilor dureroase, astfel încât să puteți obține terapiile potrivite. “Diagnosticul este absolut critic”, spune James O ‘ Dell, MD, șef de reumatologie la Universitatea din Nebraska Din Omaha. “Începeți cu medicul dumneavoastră de îngrijire primară, dar dacă continuați să aveți o problemă, trebuie să obțineți un reumatolog.”

Aici, opt condiții posibile care ar putea provoca dureri și dureri în articulații. Cauzele durerii articulare sunt multe, iar tratamentele variază în funcție de cauză. Pentru o mulțime de oameni, se datorează unui fel de artrită (inflamație articulară). Pentru alții, cum ar fi cei cu fibromialgie sau o tiroidă subactivă, durerea apare fără leziuni sau inflamații subiacente.

Mai multe tipuri de dureri articulare

3Durerea articulară poate varia de la o durere ușoară până la o senzație severă, arzătoare sau ascuțită în una sau mai multe articulații. În unele cazuri, durerea articulară este asociată cu alte simptome, cum ar fi umflarea și rigiditatea articulațiilor, pielea roșie și caldă și simptomele întregului corp, cum ar fi oboseala, scăderea în greutate sau febra. În cazurile de dureri articulare legate de artrită, inflamația și / sau deteriorarea în spațiul articular este responsabilă pentru durere.

Există mai multe tipuri de artrită și cauzele lor diferă. Osteoartrita (OA) este cea mai comună formă de artrită.1 OA se dezvoltă ca urmare a defalcării cartilajului (care servește ca o pernă între oasele unei articulații) adesea datorită îmbătrânirii. Acest tip de artrită tinde să afecteze genunchii, șoldurile, gâtul, partea inferioară a spatelui și degetele.